Интербулит - лого

За нас

ИСТОРИЯ

  Фирма „ИНТЕРБУЛИТ ЕКИП” ЕООД е създадена през 1995 г. За тези 20  години  се утвърдихме като основен доставчик на комплексно    автосервизно, автомиячно, автобояджийско и автотенекеджийско оборудване за леки и лекотоварни автомобили, камиони, автобуси и  специализирани превозни средства. Екипът ни притежава сериозен опит в проектирането, доставката, монтажа и сервизното обслужване на цялата  гама предлагани от нас продукти.

 ПАРТНЬОРИ

 Официални представители за българския пазар сме на международно признати производители от Италия, Холандия, Австрия, Германия и Корея,  наложили се като лидери през дългите години на своята история  благодарение на прецизната изработка, високото качество на влаганите  материали, непрекъснатото обновяване на продуктовата гама  и дизайна на изделията. Всички доставяни продукти притежават необходимите  сертификати за качество и безопасност от CE и TÜV.

 КЛИЕНТИ

 През годините спечелихме доверието и запазихме професионалните си отношения с фирмите вносители на автомобили и камиони, както и с  техните дилъри в страната, със сервизите за обслужване на автомобили, с транспортните и превозваческите фирми, с промишлени и строителни  предприятия.

 НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

 „Запазената марка” на нашата работа са индивидуалният подход към всеки клиент, изразяващ се във внимание към неговите нужди, изисквания  и възможности, и съчетан с предлаганите от нас най-оптимални технологични, пространствени и дизайнерски решения.


Потребителски кредит:

 
Unicredit
  • Само срещу лична карта
  • До 50 000 лв.
  • Срок на погасяване до 5 години

За информация:Unicredit.pdf


ПОСЛЕДНИ ФИРМЕНИ НОВИНИ:


ИНТЕРБУЛИТ ЕКИП ЕООД  достави,  монтира и пусна в експлоатация специализирана автомивка за измиване на автобуси на ХЕБРОС БУС ООД – градски транспорт на гр. Пловдив


Автомивката е производство на AUTOEQUIP LAVAGGI Италия с 53-годишен световен опит, модел AE.LAP.DTL.34.7.


Повече информация и галерия вижте тук:  LAPInfo.pdf и LAPGaleria.pdf


                                                                                     __________________________________________________

 

ИНТЕРБУЛИТ ЕКИП ЕООД  достави,  монтира и пусна в експлоатация  първото и единствено в България комбинирано съоръжение  за външно автоматично измиване на автоцистерни и камиони на фирма ОМИКС ООД ( комплекс в гр. София, край Казичене).


Автoмивката е  производство на AUTOEQUIP LAVAGGI Италия с 53-годишен световен опит, модел TANKER WASH.


Повече информация и галерия вижте тук: TWInfo.pdf и TWGaleria.pdf


                                                                _______________________________________________


ИНТЕРБУЛИТ ЕКИП ЕООД  достави, монтира и пусна в експлоатация инсталации за измиване на гуми и шасита на товарни автомобили във фир­ми за строителни материали, строителни обекти и сметища в: Община Разлог, Община Луковит, КАОЛИН - Разград, Община Стара Загора, ХАН АСПАРУХ АД - Исперих, ХАН ОМУРТАГ АД - Шу­мен, ХОЛСИМ - София и Община Пазарджик.


Инсталациите са произведени от  ЕНТРА – Южна Корея с 21-годишен световен опит и имат полезно и широко приложение относно съхраняване чистотата и предпазване от замърсяване на градските и междуградски пътища.


Повече информация и галерия вижте тук: ENTRAInfo.pdf и ENTRAGaleria.pdf


                                                                           _____________________________________________________________


ИНТЕРБУЛИТ ЕКИП ЕООД  достави, монтира и пусна в експлоатация във фабрика на ПАЛЕМОНТЕХ, Монтана индустриална нестандартна камера за обезмасляване и индустриална нестандартна камера за боядисване и грундиране.


Камерите са производство на NOVA VERTAИталия с 40 годишен световен опит.


Информация за камерите и галерия разгледайте тук: NVInfoGaleria.pdf


                                                                                                                                                                                                        _______________________________________________________________


ИНТЕРБУЛИТ ЕКИП ЕООД  достави  на фирма МИВКА ООД автоматична тунелна четкова автомивка, модел АЕ.XL.7.2400 за измиване на автомобили, като същата предстои да бъде монтирана и пусната в експлоатация на обект на фирмата в София.


Автoмивката е  производство на AUTOEQUIP LAVAGGI – Италия с 53-годишен световен опит.


Повече информация и галерия вижте тук: XLtunnel.pdf