Изберете страница

Автоматична еднопортална четкова автомивка модел FLY 28

ИНТЕРБУЛИТ ЕКИП ЕООД достави, монтира и пусна в експлоатация на ”БРОКС 22” ЕООД в гр. Пазарджик следното автомиячно оборудване:

1. Автоматична комбинирана четкова автомивка модел FLY 28 от много висок клас, произведена от AUTOEQUIP/DEGAMA-Италия, с модерен дизайн и множество елементи от неръждаема стомана.

Четките за измиване са уникални (модел SHAKE), абсолютно безвредни за лаковото покритие и с комбинирано (надлъжно и напречно) почистване.

Машината има програма само безконтактно (безчетково) измиване и за по-замърсени автомобили – комбинирано с високо налягане на вода и специалните четки.

Високото налягане на вода, което обхваща автомобила от всички страни, е с изключително мощни ротиращи дюзи (американски дизайн).

Гредата от неръждаема стомана, която следва профила на автомобила за измиване под налягане с вода отгоре и за изсушаване, е със система TILT (накланяне на 90 градуса в двете посоки).

Система DISCOVER, патентована от AUTOEQUIP (безконтактно измиване под високо налягане на колела и долни странични части на автомобила).

Двойна светофарна уредба за позициониране на автомобила.

Автомивката разполага и с множество други екстри.

2. Комплектно технологично оборудване за измиване на самообслужване,
което се монтира в техническо помещение, произвeдено от ROBOWASH –Турция
3. Двойна прахосмукачка на самообслужване, мод. LK 431, произвeдена от ROBOWASH – Турция
4. Машина за почистване и подсушаване на стелки мод. LK 700, произвeдена от ROBOWASH – Турция
5. Машина за разваляне на пари, производство на ROBOWASH – Турция