За нас

Фирма „ИНТЕРБУЛИТ ЕКИП” ЕООД е създадена през 1995 г. За тези 22 години се утвърдихме като основен доставчик на комплексно автосервизно, автомиячно, автобояджийско и автотенекеджийско оборудване за леки и лекотоварни автомобили, камиони, автобуси и специализирани превозни средства. Екипът ни притежава сериозен опит в проектирането, доставката, монтажа и сервизното обслужване на цялата гама предлагани от нас продукти.

22 години доставка на комплексно оборудване

Сериозен опит в проектирането, доставката, монтажа

Индивидуален подход към всеки клиент

ПАРТНЬОРИ

Официални представители за българския пазар сме на международно признати производители от Италия, Холандия, Австрия, Германия и Корея, наложили се като лидери през дългите години на своята история благодарение на прецизната изработка, високото качество на влаганите материали, непрекъснатото обновяване на продуктовата гама и дизайна на изделията. Всички доставяни продукти притежават необходимите сертификати за качество и безопасност от CE и TÜV.

Потребителски кредит

  • Само срещу лична карта
  • До 50 000 лв.
  • Срок на погасяване до 5 години

За информация: Unicredit.pdf

 

КЛИЕНТИ

През годините спечелихме доверието и запазихме професионалните си отношения с фирмите вносители на автомобили и камиони, както и с техните дилъри в страната, със сервизите за обслужване на автомобили, с транспортните и превозваческите фирми, с промишлени и строителни предприятия.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

„Запазената марка” на нашата работа са индивидуалният подход към всеки клиент, изразяващ се във внимание към неговите нужди, изисквания и възможности, и съчетан с предлаганите от нас най-оптимални технологични, пространствени и дизайнерски решения.

30 ГОДИНИ

на българския пазар