Изберете страница

32 успешни години Интербулит

Лазар Тошков,
основател и управител
Преди 32 години и точно на 10 ноември 1989 г. е основан ИНТЕРБУЛИТ. Това го прави връстник на демократичните промени, създал, запазил и развил бизнеса си в условията на сложните икономически отношения в страната ни през последните 32 години.

Първоначално в дружеството ни участваха италиански партньори, производители на автосервизно и авторемонтно оборудване, от чиято дългогодишна търговска и производствена история черпехме ценен опит. Впоследствие беше създаден ИНТЕРБУЛИТ ЕКИП без италиански съдружници – такъв, какъвто съществува и се развива успешно и до днес.

С гордост можем да заявим, че сме оцелели на пазара както през изключително трудните първоначални години на демокрацията – началото на 90-те, така и в по-късните години, когато се появи сериозна конкуренция в предлагането на автосервизно, автомиячно и автобояджийско оборудване.

Появата на конкуренцията ни даде нови сили и идеи за развитието на бизнеса ни и много често улесняваше нашите продажби.

Успяхме да създадем репутация на коректен, надежден и стриктен контрагент при изпълнение на задълженията си по доставките, монтажа и поддръжката на предлаганата от нас огромна гама от продукти. Показател за това са многобройните благодарности и референции, които получаваме от нашите клиенти през годините.

Осигуряваме на работещите при нас техници и инженери съвременно обучение в техническите центрове на производителите.

Работим изключително и само с водещи световни производители с доказана история и качество на техните продукти.

Притежаваме изключителни права за разпространение на територията на България на произведени в ЕС машини и съоръжения за оборудване на автосервизи, автомиячни и авто- бояджийски центрове.

Поддържаме с нашите контрагенти изключително приятелски отношения, основани на взаимно доверие.

На по-късен етап с наш партньор от Южна Корея се включихме в оборудването на строителни заводи, кариери, мини и депа за битови отпадъци и инертни материали с инсталации за автоматично измиване на строителна техника и товарни автомобили.

Предимството на нашата работа е индивидуалният подход към всеки клиент, изразяващ се във внимание към неговите нужди, изисквания и възможности и съчетан с предлаганите от нас оптимални технологични, пространствени и дизайнерски решения. Сертифицирани сме по Стандарт ISO 9001:2015.